• 0889 339 358 и 0887 940 782
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Post Formats

  • mefisto

Как и колко да отслабнем?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

В съвременния свят на информационно изобилие, почти няма хора, които да не знаят поне  десетина диети за отслабване или колко, какво и как да се хранят.

Основният проблем при провеждането на избраната диета е средата, в която се намира пълния човек,  по време на  диетата и след нея. Обикновената диета при домашен режим се спазва трудно, чувството за глад, макар и лъжливо е почти постоянно, изкушенията са много и твърде често непреодолими.

Резултатите от домашно провежданите диети се топят като пролетен сняг и често завършват с „трагичните 2 кг. отгоре”. В този смисъл Центърът за отслабване и активен отдих „Дебелариум Мефисто” дава най-необходимото – откъсване от домашната среда и ежедневие, здравословна и ефективно-доказана диета съчетана с внимателно подбран двигателен режим, професионален контрол, екологично чиста среда и трайни резултати.

Съществуват няколко формули за изчисляване на оптималното тегло. Най простата от тях е като извадите от височината си в см. 100, т.е. ако сте високи 170 см., оптималното тегло е 70 кг. плюс (минус) 10 кг., в зависимост от възрастта. Нататък, повишеното тегло се определя като наднормено и още по-нататък – като затлъстяване. Това, разбира се може  да Ви ориентира само най - общо, защото всеки човек има строга индивидуалност,  както генетична, така и придобита с течение на времето. Центърът за отслабване и активен отдих „Дебелариум Мефисто” разполага с електронен кантар, който показва не само килограмите, но и процента на мастното съдържание в тъкънта. Тези данни се сравняват със специална таблица за оптималните такива, спрямо пола, възрастта и ръста на клиента. В деня на приема клиентът се измерва и му се открива приемен лист и личен картон. В  зависимост от показаните на кантара данни, степента на обездвижване и заболяванията, ако има такива, му се назначава да изпълнява пълната програма или част от нея.

При някои клиенти, 14дневният престой в центъра е напълно достатъчен за да влязат във форма и да продължат живота си нормално, при други обаче, престоят при нас е само начален старт, който изисква продължение при домашни условия и повторно идване до получаване на окончателния оптимален резултат. По този начин, до една  година,  наши клиенти намалиха теглото си с 25 до 40 кг.


© 2024 Дебелариум Мефисто. Всички права запазени. Дизайн: MADHOUSE studio